skip to Main Content

Zorg en Begeleiding

Onze werkwijze

Hoe oud of jong je ook bent, wij staan graag naast je als je hulp nodig hebt in het leven. In onze zorg en begeleiding vinden we het belangrijk om met je uit te zoeken hoe jij je leven wil vormgeven. Wat is belangrijk voor je en waar voel jij je prettig bij? Dat beslissen we niet voor je, maar mét je. Want het is belangrijk om zelf regie te behouden over jouw leven, ongeacht wat je zorgvraag is.

Onze zorg en begeleiding passen we aan op jouw zorgvraag. Sommige mensen hebben bijvoorbeeld de behoefte aan veel structuur en nabijheid terwijl anderen beter varen op zo nu en dan een contactmoment. De één heeft veel verzorging nodig en de ander redt zichzelf hier prima mee.

Omdat de één de ander niet is, bewegen wij ons op de zorgvragen die voor ons liggen. Hier passen wij onze werkroosters en organisatie op aan. In ons team hebben we verschillende kwaliteiten. We werken onder andere met verpleegkundigen, hulpverleners en pedagogisch begeleiders en hebben ervaringen in verschillende takken van de zorg; met ouderen, jongeren, kinderen, mensen met verstandelijke en / of lichamelijke beperkingen, mensen met dementie en nog veel meer.

Voor alle mensen, jong en oud, met verschillende zorgvragen staan wij open om samen te kijken of onze manier van zorg en / of begeleiding passend is. Wil je hierover met ons in contact komen? Klik dan hier.

Voor informatie over onze uitsluitcriteria klik je hier

Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt.

Back To Top