skip to Main Content

Wonen, Werken en Leven

Wonen met Loug

Aan de Juffer Marthastraat 1 in Warffum wonen mensen met elk een eigen zorgvraag. Sommige van hen wonen met 24-uurs begeleiding en anderen met enkele contactmomenten per week, met de bereikbaarheid en nabijheid van ons team. De begeleiders van Loug zijn hier dag en nacht aanwezig.
Mocht je op zoek zijn naar een woonplek bij ons in Warffum gaan we samen met je in gesprek om je beter te leren kennen. We zullen je vragen wie je bent en wat je nodig hebt om op een prettige manier bij ons te komen wonen. Ook leggen we in het gesprek heel goed uit op welke manier wij zorgen en begeleiden.

Je hoeft niet aan een bepaalde zorgvraag te voldoen om in aanmerking te komen. Wel stellen wij, ter bescherming van de mensen die al in Warffum wonen, enkele eisen aan nieuwe bewoners. Zo mag er bijvoorbeeld geen sprake zijn van (overmatig) drank- of drugsgebruik, is het ’s avonds en ’s nachts rustig bij ons en tolereren wij geen agressie.

Onze appartementen zijn er mede op ingericht om mensen met fysieke beperkingen of dementie een fijne en veilige plek te geven. Dit betekent niet dat je fysieke beperking of dementie moet hebben om bij ons te kunnen komen wonen! Ook met een andere hulpvraag ben je welkom.
Warffum is een fijn en goed bereikbaar dorp met een treinstation, eetgelegenheden, een supermarkt en vele andere ondernemingen. Loug staat goed in contact met het dorp, zo sporten we met enkele bewoners wekelijks bij Studio Balans, halen we eens in de zoveel tijd ons avondmaal op bij het Chinees restaurant Hong Sheng en hebben we een werkplek voor één van onze bewoners bij Bloemist Dekker.

Eén van de jaarlijkse hoogtepunten in Warffum is Op Roakeldais. Een internationaal dans- en muziekfestival dat al bestaat sinds 1966. Het afgelopen jaar kon dit in verband met het coronavirus niet doorgaan, wij verheugen ons enorm op de volgende editie!

Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt.

Back To Top