skip to Main Content

Wie ben je en wat heb je nodig om je goed te voelen? Deze vraag staat bij team Loug centraal. Wij denken dat iedereen in het leven vroeg of laat wel eens hulp nodig heeft, als het zover is bieden wij die hulp graag aan. In de vorm die bij jou past.


‘De zorg kan beter!’ besloot een gemotiveerd zorgteam eind 2018. En daarom richtten zij de vereniging Loug op; zónder duurbetaalde managers en mét een zelfsturend team dat de organisatie regelt en koers bepaalt.

Die koers is eenvoudig; altijd bewegen op de zorgvraag en zorggeld zetten we om naar tijd voor de zorgvrager. Op deze manier bieden wij zorg op maat.

Sinds 2019 is Loug gehuisvest in het fijne dorp Warffum. Mensen kunnen hier wonen met 24-uurszorg of met enkele contactmomenten door de dag.

In Warffum hebben we een mooie hobbyruimte waar wij Begeleid Werken aanbieden. Veel producten die hier worden gemaakt worden door de deelnemers verkocht in ’t Winkeltje. We bieden ook Begeleid Werken buiten de deur aan, in samenwerking met bedrijven in en buiten Warffum.

Loug biedt ook zorg of ambulante zorg of begeleiding aan. Dit kan fijn zijn voor mensen die zelfstandig wonen maar soms toch een beetje hulp nodig hebben, bijvoorbeeld om overzicht en structuur in ’t leven te behouden of om zo nu en dan even in contact te kunnen zijn met iemand.

Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft.

Back To Top